Mijn guilty pleasure Temptation Island

by

Heel vroeger keek weleens naar Temptation Island. Maar sinds twee jaar ben ik eigenlijk gekapt met ‘nutteloze tv programma’s en daar valt temptation ook onder. Een paar weken terug wekte de Tarzan van de vreemdgangers club mijn aandacht met “dit is de heftigste temptation ooit”. Ik ben natuurlijk rete nieuwsgierig en zat een paar weken terug braaf voor de tv. En voor ik het wist is de donderdagavond voor mij heilig.

Het programma had een vrij trage start want in de eerste 7 afleveringen gebeurt er eigenlijk niks. De ‘vriendjes’ hebben een flinke lijst aan dingen die NIET mogen gekregen van de dames (de voorbeeldige engeltjes). In aflevering 8 voelen de jongens zich complete sukkels. Zij hebben zich voorbeeldig gedragen (behalve Niels). Het is nu tijd om ook te gaan genieten volgens de jongens. Maar ik start eerst even bij de meisjes, want eentje is er al klaar mee bij het eerste kampvuur.

zien-beelden-van-aflevering-8-van-temptation-island-11594
De Belgische Lize was er al na het eerste kamvuur klaar mee. Ik zat voor de televisie en ik dacht HUH?! Jefferson heeft netjes zijn handjes thuis gehouden, althans tot aflevering 8. En volledig terecht. De reactie van Lize was wat mij betreft overdreven en voor mij ook echt een soort van excuus om met Ken te gaan. Uiteindelijk beseft Jefferson dat Lize ook maar kutwijf is en gaat zelf ook maar genieten van zijn temptation.

Niels, die gespierde jongen zonder nek. Ging als eerste de fout in. Althans hij liet zich een beetje gaan door de lapdance van Parastoo. Okay, Niels je had echt je handjes thuis moeten houden want dit was niet okay. In de volgende afleveringen blijkt de stoere bink toch echt een gevoelige jongen te zijn en krijg ik ook echt medelijden. Hij gaat zich voorbeeldig gedragen in de hoop dat zijn Rosanne hem vergeeft. Maar Rosanne zit al vast in de klauwen van Alex. De 2.0 versie van Niels. Na een goed beeld van Niels, waarin hij als een kleine jongen spijt betuigd en Rosanna toch echt zijn meisje is, kiest ze toch voor Alex. Brrrr hij is zo creepy. Hij speelt echt het spel.

Jolien, tja meisje wat heb jij gedaan? Misschien met alle meiden gezoend???? Tja het zijn je lesbische trekjes. Okay, feitelijk ben je vreemdgegaan. Maar ik heb wel zoiets van tja, het is met een vrouw. Beter dan een man toch? En vinden mannen dat niet gewoon leuk om te zien? Ik heb natuurlijk ook wat meningen van mannen gevraagd, maar zij vinden toch echt dat Jolien vreemd is gegaan.
Herbert, is boos en haalt gelijk alles uit de kast bij zijn geliefde Saartje. In het bijzijn van iedereen laat die even al zijn ‘standjes’ zijn en belanden zij uiteindelijk in de slaapkamer en vervolgens de douche voor….

En dat het droomstelletje. Het stelletje waarvan ik dacht zij gaan het halen! Merijn en Lisa.
In de eerste afleveringen is het allemaal braaf. Merijn gaat op tijd naar bed en vermijd eigenlijk alles. Die jongen heeft zo zijn best gegaan. Maar zijn vriendinnetje blijkt uiteindelijk iemand te zijn die heel sneaky is. Ze heeft alle camera’s op het oog en let heel erg op met wat ze zegt. In de aflevering 9, kreeg zij voor haar ‘dream date’ beelden te zien van Merijn met een duidelijke middelvinger, zoenend met Pommeline. Tja meissie, kun je wel denken dat je niks hebt gedaan. Maar je bent zo sneaky. Was je misschien vergeten dat je Karim ff lekker op je kont liet slaan? Was je misschien ook vergeten dat je met hem de douche in bent gegaan? Ze heeft Merijn zoveel regels opgelegd en dan wel zelf dingen doen. Bah.

Ik kijk alweer uit naar de volgende afleveringen. Of het allemaal echt of gespeeld is weet ik niet, maar ik vind het een heerlijk programma om naar te kijken. Wat vind jij?

 

 

No tags 0
  • Alexa Op ‘t Land

    hahahha love it! het is idd echt een heerlijk programma en sommige dingen zijn sowieso gespeeld denk ik maar ik weet niet of ik heb erg vind als meisje met meisje zoent. Tja, net of we dat niet allemaal gedaan hebben mijn vriend mag best met een jongen zoenen ik denk alleen dat die kans wel een stuk kleiner is..haha

    • Justine Biesot

      HAHAH ja raar he. Dat als het bij een jongen is dat het dan toch weer gek is. Maar ik heb zoiets van jongens vinden dat toch juist leuk?