Expeditie Robinson Recap

by

Weet niet hoe het bij jullie zit maar ik zit iedere donderdagavond met vrienden op de bank voor Expeditie Robinson. Ieder jaar vraag ik mij bij 75% van de deelnemers af wie zij eigenlijk zijn. Misschien komt het ook wel doordat ik niet zoveel tv kijk of roddelbladen lees. Maar na een aantal afleveringen, zit ik er helemaal in en heb ik een favoriet, maar daarover later.

Bij de eerste twee afleveringen is het vooral kijken hoe iedereen is en reageert, Maar ook vraagtekens hebben. Wie is bijvoorbeeld Chloé? Sorry, ken je niet maar waarom praat jij zo bloed irritant met een stem van 5 jaar? Het is maar goed dat zij eruit is, aangezien ze een skelet aan het worden was.

Lex, wie is hij? Je kunt Jay Jay irritant vinden, maar LEX is een level erger. Gewoon al bij de eerste aflevering, was hij gelijk voor het eruit stemmen van Bertie. Terwijl de rest zoiets van ja, maar zij weet super veel. Daarnaast houdt hij zich niet aan de afspraken en is hij ook kansloos bij het maken van plannetjes. Niemand vind je leuk Lex.

1477603137_973984l
De modepoppetjes, Anna Nooshin en Jessie (moest haar ook even opzoeken) zien er op de een of andere manier altijd stylish uit. Anna, ik snap alleen je sokken niet. Maar na 2 weken jungle zie ik er zonder make-up echt niet zo mooi uit.

Wat ik nou echt jammer vind is Kraantje Pappie, die gozer gooit gewoon de handdoek in de ring. Gewoon omdat die er geen zin in heeft. Wat is dat nou voor instelling?! Zo’n stoere vent, met tattoos (hou ervan), geeft gewoon op.

1477603645_991481l

Maar goed ieder jaar zit er altijd weer iemand tussen die de show gewoon maakt. Ex-deelnemers als Ferry Doedens, Polska, Ryanne en Vieze Freddie hebben voor het nodige schuddebuiken gezorgd. Maar ook dit jaar. Dave Roelvink. Na al die shit die hij over zich heen heeft gekregen (iets met een gevalletje jacuzzi), wil hij gewoon laten zien dat het een leuke jongen is. Dave steelt naast zijn prachtige ogen ook de show met zijn fantastische uitspraken:

” Als er vandaag geen samensmelting dan blijf ik net zolang kokos eten tot ze mij in een bounty verpakking naar Nederland sturen voor de verkoop”

” Ik heb gekotst, mij helemaal leeg gescheten, dat mag iedereen weten maar ik ga net opgeven” GO Dave

” Ik zie wijn gap, ik word helemaal gek, ik word emotioneel”

” Ik voelde mij gisteren zo dronken, ik was zo moe, voelde mij een pasgeboren hert op het ijs. Bambi voelde ik mij”

Afvallerseiland

1474576101_987567l
Dit seizoen geen vies modderpoel, maar een eiland vol met beestjes. Props voor Bertie!! Dat ze het daar al zolang zit met al die beesten. Dat ze gelijk een tof dak fixt.
Eind van de rit heeft ze vast een nieuwe boerderij daar opgebouwd. Het is jammer dat Bartho eruit is. Hij was voor mij ook echt een Robinson. Het begon een beetje erop te lijk dat hij er gewoon vandaan komt.

Ohja nog één ding. Eindelijk de samensmelting, zit je in de Filippijnen en je krijgt f*cking eten van Go-Tan geserveerd! Dat is toch een belediging voor het land? Oh en toch nog een ding, heeft Nicolette een boobjob gehad? Man, ze zijn gigantisch. Als iemand nog 2 watermeloenen zoekt….. denk dat zij ze heeft opgegeten.

 

 

 

No tags 0