Als je tieten er maar niet uitvallen

by

Een goede sport bh is essentieel. Nu ik al 3 weken flink aan de slag ben met het Kayla Itsines programma. Spring ik heel wat op en neer. Touwtje springen, burpees, etc. Nu wil je natuurlijk ook, dat je tieten op hun plek blijven zitten en niet alle kanten opvliegen.Nu kan er met een B-cup vrij weinig misgaan. Maar dat de boel op en neer gaat tijdens het springen of rennen vind ik niet chill. Die tieten moeten gewoon op hun plek blijven. Dus nogmaals een sport bh is essentieel. Je moet never in je normale bh gaan sporten, al die zweet die erin komt. Niet chill.

Een sport bh in 3 levels

Hunkemöller heeft haar nieuwe sportswear collectie in de winkel hangen! Omdat ik zo aan het trainen ben mocht ik een sport bh van ze uitzoeken. Ze hebben 3 levels. Level 1 voor als je bijvoorbeeld aan yoga doet. Level 2 is voor o.a. fitness en level 3 voor de actieve sporten als hardlopen, boksen of dansen. Ik koos voor een level 3 bh. Na een zoektocht, (lees 4 bh’s en een Hunkemöller verder) heb ik mijn maat gevonden! Ze helpen je daar erg goed :), btw. Ik heb afgelopen vrijdag de bh even getest. En yep, de tieten blijven op hun plek en hij zit lekker. Het ritsje in het midden is ideaal, dan je hebt ‘m ook zo weer uit.

Hunkemoller winactie 2

Win ook een sport BH!

Ik ben fan en nu mag ik één van jullie ook blij maken met een sport bh van de Hunkemöller. Dus ben jij nu ook fanatiek aan sporten? En kun je wel een sport bh gebruiken?  Laat hieronder een reactie achter. De prijs bestaat uit een giftcard en mijn eigen ontworpen ‘I’m going to the gym. Yes I am’ tas. GO, GO, GO! De actie loopt tot woensdag 4 februari en maak ik bekend op Facebook. En als je het leuk vindt dan kun je  mij volgen via mijn Facebook fanpagina & instagram.

Tip: Kijk ook even op de blog van Hunkemöller. Daar vind je tips & trics. En post je een ultieme work-out foto op instagram met #100daysHKMX dan maak je ook nog eens kans op bokshandschoenen en een complete outfit! YAY!

*Deze actie is gesloten. De winnaar is Sonja TW, gefeliciteerd met je prijs!*

 • Judith – myfoodblog.nl

  Cool! Ik kan ook wel een nieuwe sport-BH gebruiken nu ik zo fanatiek aan het Crossfitten ben. Een goede outfit is het halve werk 😉

 • Justine

  Leuk geschreven! Ik kreeg laatst een kaart binnen dat er inderdaad een nieuwe sportcollectie is. Ik ben erg benieuwd en kan eigenlijk ook wel een nieuwe bh gebruiken, zeker aangezien ik 3 keer of meer per week naar de sportschool ga. Dus ik doe mee! 🙂

 • Daphne Van de Vliet

  Yes count me in! Begin weer met hardlopen en een goede sport-BH is echt wel nodig ja! Leuk geschreven Juus! En goed bezig! X

 • Farah

  Ik doe zeker mee als jou soort van sport buddy! Go go go 🙂

 • http://www.donnielo.com/ DonnieLO

  Awesome! Brutally honest en net de tip die ik nodig had voor een nieuwe sport beha. Gave tas ook 😉

 • SonjaTW

  Het workout programma van Kayla Itsines staat bij mij in de telefoon. In 12 weken een bikini lichaam? We gaan het proberen en met m’n cuppie D kan ik wel een nieuwe braaaah gebruiken!!

  • Justine Biesot

   Hoi Sonja! Jij bent de gelukkige winnaar! Kun je mij jouw adres naar hello@justinebiesot.com sturen? Dan stuur ik de prijs z.s.m naar je toe. X

 • Smitje

  Jaaaaaa, ik zat het vanmorgen nog te bedenken, ik moest springen met cuppie D, en toen bedacht ik dat ik echt even een goede sportbh moest gaan halen. succes verder met alles.

 • Justine Biesot

  Ik doe alle oefening in de sportschool. Heel soms thuis. Maar dan gebruik ik 2 zware boeken a 8 kilo of flessen water :). En ik heb een eigen springtouw. X

 • Lisanne

  Leuk!!!! Een extra sportbh kan altijd wel van pas komen! En eigenlijk die tas ook haha, bijna nog leuker dan de bh!

 • http://www.DeniseJoanne.com/ Denise J.

  Ooo, ik doe nog gauw mee!! Ik wil al heel lang een sportbeha van Hunkemoller, maar ik dwaal altijd weer terug naar H&M omdat dat wat betaalbaarder is.. Dit zou een mooie kans zijn! En die tas is echt tof!

 • Alexa Land

  Ik doe heel graag mee! Wat een toffe win actie en die tas en die sport bh zijn heel erg vet. Ik wil ook zo eentje en ik doe ook de kayla intens!

 • LG

  I’m in! Mooie motivatie ook om weer eens het sporten op te pakken haha. Heel leuk tasje ook; die gaat dan natuurlijk ook mee.

 • Kimberley

  Zo leuk! Ik zit nu in week 23 van Kayla en ik denk dat het misschien toch wel tijd wordt voor een goede sport bh haha 😀 De tas vind ik ook super leuk!

 • Diolifestyle

  Heel handig. Ik doe heel graag mee

  Diolifestyle@gmail.com

 • Tamara

  Ik doe heel graag mee! Gebruik de sport bh’s van de primark, maar merk toch dat die eigenlijk niet genoeg steun geven.. Zou dus heel goed van pas komen (a)

 • Kirsten Schoeber

  Jaaa hoe tof! Mij lijkt de sportbeha niet alleen heel handig, maar ik vind ‘m ook super mooi, vooral met die rits! En je tas is ook heel tof, die zou zeker meegaan naar de sportschool elke week!

  kirschoe@hotmail.com