#1 Brain barf – Cheatday(‘s)

by

Sinds Barcelona kan ik gewoon niet normaal meer eten. Het is elke dag cheatday! Pffff ik was zo goed bezig na mijn 12 weken Kayla Itsines. Nu is het al twee weken cheatday every day! Goed die festivals, verjaardagen, etentjes en babyshowers helpen natuurlijk ook voor geen meter. Ook helpt het niet als ik de cake leverancier ben van alle fissa’s. Natuurlijk houd je altijd snoep en oreo’s over, die verdwijnen ook weer in een mum van tijd. Hoe blijf je hier vanaf? Mijn hersenen geven alleen het signaal: eet het op, dan is het maar op. Of is het ‘t duiveltje op mijn schouder?

f79c9fc818f0c52404701e094829fdc8

Gelukkig heb ik het vorige week weten te presteren om eindelijk weer in de sportschool te staan in in plaats van erbuiten. Ik ben nu ook begonnen met de 2.0 guide van Kayla Itsines. Schijnt leuker te zijn, ik zie alleen dat die nog zwaarder is HAHA.
Zo heb ik gisteren de 1.000 – doodgaan-oefeningen gedaan. 24 verschillende oefeningen waarvan 4 x 100 herhalingen en 20 x 30 herhalingen.

Het sporten gaat wel redelijk de goede kant op en nu nog mijn voeding. Ik weet dat er niks gaat gebeuren als ik niet oplet. Naast dat ik het MyKillerbody boek heb ik nu ook het zomerboek van The Green Happiness aangeschaft, in de hoop dat ik weer mijn gezonde voeding ga oppakken. Het blijft toch lastig van een leven met alleen healthy stuff zie ik ook niet zitten.

XOXO

No tags 0