Video – Een nacht in Hotel Blooming Bergen

by

Een paar weken terug kreeg ik de uitnodiging om een nachtje te komen slapen in Hotel Blooming in Bergen. Ik ben nog nooit in Bergen geweest dus ik kwam echt in een oase van rust te krijgen. Samen met vriendinnetje V mocht ik 2 dagen genieten van lekker eten, heerlijk bed met veel kussens en een mooie fietstocht. Alles samengevat in één prachtige vlog :).

Hotel Blooming

Een prachtig hotel midden in de duinen van Bergen met het meest schattigste centrum ever! Het hotel beschikt over  128 kamers met alle gemakken wat je van een hotel verwacht. Een zwembad, een massageruimte, een goed restaurant en een lekker ontbijt (they got fresh cinnamon waffles). Het bed is van coco mat, beste bed ooit! Hopelijk kan ik die later ook aanschaffen. Het enige wat ik daar miste waren de kleine zeepjes. Nee, ik neem ze nooit mee maar toch geeft het een ultiem ‘Hotel Life’ gevoel.

Landgoed ‘Het Hof’

landgoed het hof 2 Dikke oeps. Ik ben dus helemaal vergeten Landgoed Het Hof op video te zetten! Veel te druk met snapchat, selfies en foto’s maken. Maar goed gelukkig heb ik wel mooie foto’s kunnen maken. We hadden hier even een korte break voor een kopje koffie met wat lekkers. Het is echt een prachtige locatie voor een diner en/of vergadering. Je wordt zo blij van.

Landgoed het hof

De tour eindigde bij Blooming Beach, de nieuwe strandtent van Hotel Blooming. Binnenkort meer! Hopelijk vonden jullie het een leuk video.

No tags 0