NYC – Smorgasburg food market

by

De Smorgasburg food market is echt een must om te bezoeken als je in New York bent! Ga wel met een lege maag. Niet als ik met een bijna volle, super dom. Na een brisket burger, donut en vermont maple syrup limonade zat ik al vol. Oops!

Smorgasburg food market, een diversiteit aan keukens

In New York heb ik de Smorgasburg food market in Brooklyn bezocht. Het was heerlijk weer. Ik was zelfs een beetje te dik gekleed. Maar je kunt genieten van hapjes en drankjes uit verschillende keukens. Zo werden er lekkere ramen burgers gebakken, gigantische frieten en pizza’s uit de steenoven. Natuurlijk heeft de markt ook voldoende zoetigheid zoals donuts, popcorn, woopies en ijsjes. De mensen van de kraampjes zijn ook super aardig en gezellig. Kortom een gezellige markt met lekker eten en lekker veel hippe mensen.

De Smorgasburg is ieder weekend, maar op twee locaties. Op zaterdag bij East River State Park – Kent Ave. en N. 7St. – bij de Williamsburg waterfront. En op zondag bij Brooklyn Bridge Park’s Pier 5. Beide zijn geopend van 11.oo tot 18.00 uur. De markt is altijd geopend, ook met slecht weer. YAY!

Voor meer info: http://www.smorgasburg.com

Smorgasburg2

Smorgasburg6

Smorgasburg5

Smorgasburg3

Smorgasburg1

Smorgasburg4

Smorgasburg © 2014 Eat Sleep Dress