Hotel Modez Arnhem

by

Sinds ik in Utrecht woon, kom ik nog weinig in Arnhem. Kom er alleen nog om mijn beste vrienden op te zoeken. Nu vierde toevallig één vriend zijn verjaardag. Een goed excuus en een kans om eindelijk eens bij Hotel Modez te gaan slapen. Een fashion hotel, die je vindt in het Modekwartier van Arnhem.

Hotel Modez

Aan de rand van het stadscentrum en in het modekwartier vind je Hotel Modez. De naam Modez is een combinatie van mode, design en de kunstacademie artEZ. Onder leiding van Piet Paris en een aantal Nederlandse ontwerpers zijn de kamers ontworpen. Zo heeft iedere kamer een eigen concept. Zo hebben o.a Bas Kosters, Sjaak Hullekes en Spijkers & Spijkers een kamer ontworpen.

De Modez experience

hotel modez 2

Wij boekten een overnachting en het was fantastisch. Bij aankomst kregen wij een welkomsdrankje: champagne, YAY! We kregen de sleutel en hadden de kamer op de eerste verdieping: de borduurkamer, geïnspireerd op een bruidsjurk (gniffel, is dit een hint?). We konden makkelijk met de trap maar in de mini lift zit een klein museum vol met mooie mode beelden (zie laatste foto). Dus we namen de lift. In de kamer konden we lekker onze champagne opdrinken.

10802013_10152506226536831_4282886593623135660_n

Je vindt in de kamer een kleine maquette van de kamer. Het is klein, maar fijn; een mooie douche, wc en wastafel. Het bed slaapt lekker, er is wifi, nespresso en een televisie op de kamer. Het ontbijt is prima! Lekker vers brood, croissants, beleg, koffie etc. In de omgeving kun je gratis parkeren en het is op loopafstand van het centrum van Arnhem en het modekwartier. Ik ga zeker nog een keer terug want ik ben benieuwd naar de andere kamers. Hier nog wat mooie plaatjes van het hotel:

hotel modez © 2015 Eat Sleep Dress

hotel modez © 2015 Eat Sleep Dress

hotel modez © 2015 Eat Sleep Dress

hotel modez © 2015 Eat Sleep Dress

 

Kijk op de website voor meer informatie: hotelmodez.nl

 

 • Kim Buining

  Ah wat onwijs tof dat je hier mocht overnachten! Het hotel ziet er prachtig uit. Erg leuk die grafische details.

  Liefs,
  Kim / vintageandbeauty.com

  • Justine Biesot

   Ja het is echt een tof hotel! Ik hoop dat ik snel weer een goed excuus heb om er te blijven slapen! X