#3. Brain barf- klaar met de Albert Heijn

by

Vroeger was de Albert Heijn nog leuk. Mede dankzij de reclames met Harry Piekema erin. Nu zien we alleen blije hamsters. We weten allemaal dat we bij de Albert Heijn iets meer geld moeten neerleggen voor je….. ja voor wat eigenlijk? Het enige waarom ik nu nog naar de Albert Heijn ga, is omdat het om de hoek is. Maar na deze week sta ik op het punt om niet meer mijn boodschappen daar te doen.

Ik heb iets te vaak wat frustratie momentjes in deze supermarkt. Misschien herken jij ze ook wel:

  • Thuiskomen met beschimmelde producten
  • Thuiskomen met producten die al over datum zijn
  • Producten met nog 1 dag houdbaarheid zonder korting
  • Lange rijen rond etenstijd, logisch maar gooi ff wat kassa’s open. Als het een/ Jumbo was geweest had ik al de hele week gratis boodschappen.
  • Ik had het al gezegd, maar het het prijzig.
  • Ze promoten overal niet goed, geld terug. Alsof je voor een paar euro zin hebt om terug te gaan?
  • Niet iedere AH heeft dezelfde producten. Super irritant.

Ik heb nu al iets te vaak van het bovenstaande gehad. Even een situatie van de week: ik doe mijn boodschappen voor het avondeten. Bij de kassa zie ik dat ik geen bonuskorting had op de snoeptomaatjes. Het stond er toch echt? Na een lange rij had ik geen zin om nog eens aan te sluiten in de rij bij de servicebalie. € 0,50 laat maar heb wel wat beters te doen. Kom ik thuis zie ik dat de zalm niet meer goed is. De verpakking stond op het punt om te knappen. Nee ik moet toch weer terug. Wil geen zalmloze maaltijd en anders gooi ik € 4,- euro weg. Ik weer terug, krijg ik een nieuw pakje zalm en € 0,50 cent.Niet eens een sorry! Op z’n minst had ik een sorry voor het ongemak verwacht, maar nee. Het voelde alsof ik terug was gelopen voor € 0,50.

No tags 0