Düsseldorf – NaNiWa (Japanse ramen)

by

NaNiWa © 2015 Justine Biesot

Ik heb een soort van Japanse ramen (noodle soup) verslaving opgelopen. Je kunt het in Nederland, voor zover ik weet alleen in Amsterdam vinden. Maar die is lang niet zo goed als de ramen in Düsseldorf. Wij hebben twee favoriete ramententjes in Düsseldorf gevonden en één daarvan is Na Ni Wa. Het is een klein restaurantje die je kunt vinden in de Japanse wijk van Düsseldorf (ongeveer 10 min lopen vanaf het centrum).  Na Ni Wa is erg populair onder de jongeren, gezinnen maar ook de ouderen. Je moet er wel wat voor over hebben, want je staat minimaal 15 minuten in de rij. Maar met goed gezelschap is die zo voorbij en je kunt gelukkig zitten.

NaNiWa © 2015 Justine Biesot

Het menu van Na Ni Wa
Je kunt kiezen uit veel soorten noodle soepen en de bouillons. Wat speciaal aan de ramen is, is de bouillon en natuurlijk de noodles. Je kunt je soep uitbreiden met meer groenten, vlees of een ei. Vergeet ook zeker niet een voorgerecht te nemen. De gyoza is zeker een aanrader!

NaNiWa © 2015 Justine Biesot

NaNiWa © 2015 Justine Biesot

NaNiWa © 2015 Justine Biesot

Mocht je in de buurt zijn, zeker even langsgaan. Of rij er gewoon spontaan naartoe ;). Vanaf Utrecht is het ongeveer 2 uurtje rijden en het is het waard!

Na Ni Wa 
Oststrasse 55
Düsseldorf

Dagelijks geopend van 11.00-22.30 uur 
http://www.naniwa.de

 

 • Julia

  Ziet er goed uit! Prachtige foto’s ook 🙂

  • Justine Biesot

   Thanks Julia!

 • http://www.june-two.nl junetwo

  ziet er goed uit en idd mooie foto’s! Nog nooit gegeten maar je maakt me wel nieuwsgierig!