Ibiza – Paloma café

by

Stel je eens voor, een restaurantje helemaal afgelegen verborgen tussen prachtige citrusbomen en bloemen in Ibiza. Welkom bij Paloma Café in San Lorenzo. Het is een piepklein plaatsje, waar je niet meer hebt dan een kerk, een school en een bar. Ze serveren hier authentieke en homemade food en dat proef je. Over het algemeen viel het eten een beetje tegen in Ibiza. Het is duidelijk dat de beste tentjes een beetje verstopt zitten. De sfeer is super relaxed en het personeel is ook vriendelijk. En niet onbelangrijk voor onze niet-Spaans-sprekende toeristen, ze spreken goed Engels.

Paloma 3Paloma 6

Paloma menu 
Het menu is niet heel uitgebreid, maar er genoeg om uit te kiezen. Ze hebben ook wat daily specials en gebruiken hierbij zoveel mogelijk biologische of locale producten. De broodjes zijn ook fantastisch en worden dagelijks vers gebakken in hun bakkerij. Ze hebben overheerlijke broodjes, pizza, burger en salades. Daarnaast ook lekkere gezonde sapjes en taartjes. De prijzen voor een gerecht liggen ongeveer tussen de € 8 – € 15,- en voor de sapjes €6,-.

 

Paloma 5

La paloma7

Ik ben echt super enthousiast over Paloma. Je kunt er heerlijk zitten (ook in de schaduw) en het eten is heerlijk. Mijn favorieten: de falafel salade (lekkerste falafel ooit, de burger, de gevulde focaccia met lamsvlees en de iced coffee. De keuken is dagelijks geopend van 12.00 uur tot en met 16.30 uur.

Paloma Ibiza
Carrer Sant Llorenç 4
07812 Sant Llorenç
Ibiza