Düsseldorf – What’s beef

by

Voor crazy grote burgers, lekkere frietjes, calorie-bom ontbijtjes, homemade lemonade met leuke rietjes moet je echt naar What’s beef. Het was mijn laatste dag in Düsseldorf en ik moest hier een burger eten. Ook al was het 11.00 uur in de ochtend.
‘Ja hoor, je kunt nu al een burger bestellen’! Say what?! Doe mij maar de ABC burger (Avocado, Bacon, Cheese) en een portie friet. Oh en doe ook maar die homemade lemonade. En dit was nog steeds om 11 uur ‘ s ochtends.

Whatsbeef2

What’s beef
What’s beef is burgertent met een knalrood interieur. De muren zijn bekleed met toffe posters en in de open keuken kun je mooi gluren hoe de broodjes en burgers worden gebakken. En ja je leest het goed de broodjes worden in huis gebakken! Ze maken zoveel mogelijk gebruik van biologische en regionale producten. Als het maar eerlijk en heerlijk is.

whatsbeef5

Het menu
Wat vind je op het menu? Diverse burgers, ook vegetarisch en vegan burgers. Overheerlijke toetjes zoals een mac ‘n cheesecake, ice cream sandwich en een cinnamon scroll. Van vrijdag tot zondag kun je ontbijten en brunchen met shakshouka, eggs benedict en hash browns. Ja je leest het allemaal goed!

whatsbeef3

whatsbeef4

What’s beef is zeker een aanrader voor ontbijt en lunch! Natuurlijk ook voor avondeten, maar Takumi met haar Japanse Ramen zit er naast. Daar lees je later meer over ;).

What’s Beef 
Immermannstrasse 24
40215 Düsseldorf

 

 

No tags 0