Bluzone2Go – fit food in Utrecht

by

Yes, hier zaten we toch allemaal op te wachten? Althans ik wel. Een tentje waar je eindelijk gewoon gezond kunt eten! Bluzone2Go opende recent zijn deuren aan de oude gracht in Utrecht. Een plek waar je o.a. terecht kunt voor een heerlijke fitburger, wrap of salade. De focus ligt op natuurlijk en gezond eten. Het liefst zo puur mogelijk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Puur gemak 
Voor mij is dit echt een uitkomst! Als ik haast heb en ik moet snel wat te eten hebben dan kan ik hier terecht. Zoals jullie wellicht weten sport ik bij Elite Fit en daar zit je qua voeding in fases. Hier kun je aangeven in welke fase je zit en dan krijg je precies wat je mag. Ideaal toch? Hoef je in ieder geval niet meer na te denken. Fase 1 betekent voor mij een salade. En toen ik daar was zeiden ze ‘Natuurlijk mag jij een burger op je cheatday in fase 3’? Dat hoefden ze mij geen 2e keer te zeggen want de eerst volgende zondag was ik present om een burger te eten. Het eerste broodje wat ik in 12 weken at en hij was hemels!
Heb je geen tijd om er heen te gaan? No worries, want het is ook te bestellen via Thuisafgehaald.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Food & Drinks
Ik heb natuurlijk nog niet alles geprobeerd van de kaart, maar ben aardig op weg. Het eten is zo smaakvol. Ik ben namelijk geen fan van kip. Eigenlijk vind ik dat echt vies hahah. Maar de kip van de Bluzone2Go is lekker mals en smaakvol. Naast de lekkere kip hebben ze natuurlijk meer.
Hun fitfood bestaat uit een basis van een wrap, broodje, salade of bowl. Deze kun je uitbreiden met diverse koolhydraten, dressings en toppings. Als je het lastig vindt om te kiezen kun je ook gewoon iets van de kaart nemen wat de chefs van Bluzone2Go al hebben samengesteld. Ook hebben ze vers geperste sappen, heerlijke koffie en verantwoorde cheaters. Aan het eind weet je exact wat je binnen hebt gekregen en niet onbelangrijk het aantal calorieën.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Het is wel een klein maar fijn tentje. Binnen zit je aan een hoge tafel en buiten hebben ze een klein terras. Het is niet een plek om uren te gaan zitten. Eerder voor een snelle hap. Het nadeel is alleen dat ze geen toilet hebben. Maar verder is het een echte aanrader!

Bluzone2Go
Oudegracht 122
Utrecht

 

No tags 0