Last minute van outfit veranderen voor de bruiloft

by

Het weer in Nederland is absoluut niet te vertrouwen. Ik, als autoloze vrouw (tijdelijk hopelijk) zag ik het niet zitten om in mijn zorgvuldig uitgekozen outfit voor de bruiloft van mijn vriendinnetje Tessa in de trein naar Haarlem te reizen (klik hier om te kijken welke outfit ik eerst had). Dus ik besloot vorige week om toch even snel te kijken voor een andere outfit! Normaal stap ik de Zara binnen voor een snelle outfit maar besloot nu voor de H&M Trend collectie (duurder, maar beter materiaal en leuker). Alleen de H&M in Hoog Catharijne verkoopt deze collectie in Utrecht. Deze is trouwens tot 18.30 uur open, dus je kunt snel ff na werk shoppen, YAY

Goed qua qua kleding ben ik echt anti-kleur. Mijn kast bestaat 95% uit zwart, wit en grijs. En ik wilde voor de bruiloft iets van een jumpsuit of een broek met een mooi shirt. Na 10 outfits te hebben gepast werd ik een beetje gefrustreerd want het was allemaal niet in mijn maat of het zat voor geen meter. Toen ben ik even goed tussen de rekken gaan neuzen en besloot dat ik misschien toch maar voor kleur moest gaan. Ik zag deze toffe broek met een hele fijne stof en de blauwe body die goed samen gaan. OMG ga ik echt in kleur naar de bruiloft? Na het passen, dacht ik gelijk okay! Dit is het, niks meer aan doen.

Afgelopen vrijdag was dus de bruiloft van Tessa & Gio! Ze zagen er zo mooi uit! Het was in de Lichtfabriek in Haarlem, echt een toffe locatie. Met een gezellige band, dansoptreden van vriendinnetje Vina, UK Garage party, FEBO kroketten, popcorn, photobooth (sorry Tesss, ben vergeten er in te stappen), taart van de drie Graefjes en Indonesische snacks. Het was amazeballs!

Maar goed hieronder dus mijn outfit! Ik baalde alleen van mijn haar. Had de stijltang niet bij de hand, dus pluisjes all over the place. De body en broek zijn van de H&M Trend collectie en de schoenen, omg de schoenen. Daar heb ik ook nog een verhaaltje over. Die vond ik dus op de rommelmarkt tijdens bevrijdingsdag! Ik ben serieus al een paar jaar op zoek naar precies dezen. Ze zijn van de samenwerkingscollectie Marni x H&M. Dus ik was op de markt en wilde naar huis gaan en ging nog 1 kraampje checken. Zag hippe mensen, mijn leeftijd dus misschien hadden ze wat leuks. En jaaaaa! Deze Marni schoenen stonden te shinen op tafel. Ik vroeg wat ze ervoor wilde hebben ” € 25,-. “Ik zei echt waar? Okay deal, ga even snel thuis geld halen”. Hihih echt als een klein kind zo blij! Wat vinden jullie van mijn outfit?

Trend 3 copy

trend 4

13329436_10153450542211831_4754708962476538920_o

Hier nog een snapshot van mijn vriendinnetje Ivory & the bride Tessa <3 

No tags 0
  • http://www.roosnotes.com Roos

    Dit staat je zo prachtig! Heel mooi 🙂 X