welkom

Welkom op eat sleep dress, een inspirerende blog over eten, mensen en stijl. De blog draait om street x food en is ontstaan uit een passie voor fotografie, interesse voor mensen en eten. Laat je inspireren door de mooie mensen die ik tegenkom en hun favoriete gerechten. Daarnaast verzamelen wij de leukste eet- en winkeladressen, inspiratie en tips voor jou. En hebben we leuke verhaaltjes.

It’s probably your daily routine too. You EAT in the evening, SLEEP at night and get DRESSED in the morning.

 

Veel plezier op EAT SLEEP DRESS! 

People

Peace

 Justine – founder & editor

“Hoi, ik ben Justine! 29 jaar oud (almost 30, ieks!). Ik heb een passie voor fotografie, styling en eten. Mijn ouders komen uit Indonesië. Dankzij mijn Nederlandse opa ben ik eigenaar van een setje bruin/groene ogen. Eten is het liefst wat ik doe en kan er urenlang over praten of naar mooie plaatjes kijken. Ik heb eat sleep dress opgezet omdat ik geïnspireerd raak door mensen waar ik ook te wereld loop. Ik ben benieuwd wat zij doen en vooral wat zij graag eten. Hierdoor daag ik mij zelf uit om weer nieuwe gerechten te koken. Alle foto’s bij de berichten die ik schrijf zijn ook echt door mij gefotografeerd.”

 

Sheima © 2015 Justine Biesot

 Sheima – editor

“Hi! Ik ben Sheima, 22 jaar uit Den Haag, waar ik ook Communicatie studeer aan De Haagse Hogeschool. Op dit moment ben ik werkzaam in een sushirestaurant, wat voortkomt uit mijn liefde voor sushi. Sushi makes me happy, maar ik ben een echte alles-eter: ik houd van alle soorten gerechten, afkomstig uit verschillende landen en wil dan ook alles een keer geproefd hebben. Verder kan je mij gelukkig maken met fluffy katten, muziek en goede films en boeken. Mijn moeder is van Javaans Surinaamse afkomst en mijn vader heeft een Egyptische achtergrond, wat mijn grote interesse in cultuur heeft aangewakkerd denk ik. Verder heb ik een  passie voor fashion, dans (ballet en de Javaanse culturele dans) en schrijven.”